No Title
cv: 4078 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sEnterprise Agent

In overleg
Opdracht

From Till Education

2002 2003 HBO Bedrijfskundige Informatica (niet afgerond) (INHOLLAND Diemen)
1996 2000 MBO Medewerker Beheer Informatiesystemen (MBI) (Europa College Amsterdam)
1994 1996 Elektrotechniek (Montessori College Oost)
1992 1994 Havo (geen diploma) (Amsterdams Lyceum)


Elektrotechniek

ITIL Foundation - (Exin - Utrecht)
Prince 2 Foundation - (Exin - Utrecht)

A+ Network Support Skills (Azlan - Amsterdam)

Microsoft - Managing a Microsoft Windows 2000 Network Environment (MCP) (Azlan - Amsterdam)
Microsoft - Installing, Configuring and Administering Microsoft Windows 2000 Professional (MCP) (Azlan - Amsterdam)
Microsoft - Installing, Configuring and Administering Microsoft Windows 2000 Server (MCP) (Azlan - Amsterdam)

Goal Setting and Targeting Training (Sykes Enterprises)
Certification Gateway Product Technical Training

Microsoft Windows Server 2003
Microsoft Exchange Server 2000/2003
Microsoft ISA Server
Microsoft Windows XP Professional
Microsoft Internet Information Server 4
Microsoft Proxy Server
Microsoft TCP/IP
Microsoft Windows NT 4 Workstation
Microsoft Windows NT 4 Server
Microsoft Active Directory

Anti-Virus Software MacAfee, Norton Anti-Virus, Sophos, Grisoft (ook de network/enterprise versies)

Desktop Operating Systemen Microsoft DOS/Windows 95/98/ME/XP/NT Workstation/2000 Professional/XP Home & Professional

Netwerk Operating Systemen NetWare 3.x, 4.x, Microsoft Windows NT Server 4.0, Windows 2000/2003 Server

Overige Operating Systemen Mac Os 9.xx en Mac Os 10.xx

Overige Software Banking software o.a. Officenet(ABN),ING Zakelijk
Diverse ITIL registratie tools gebruikt.
Microsoft Office 97-2003, VISIO, ADBPLUS Facturatie, Norton Ghost
Wise Package Studio(MSI/SMS)


Hardware knowledge Allerlei soorten professionele workstations en servers (o.a. DELL, HP, en Compaq)
Tevens ervaring met setup,config en troubleshooting van bijna alle denkbare rand en netwerk apparatuur. Printers,Modems,Scanners,Hubs,Switches,Routers,Tape Streamers,Klein tot middelgrote telefooncentrales,Beamers,Monitors(multi display setups), Printservers(HP), UTP bekabeling, Coax bekabeling, standaard Fiber bekabeling,RAID, SCSI, SATA,NAS, Diversen Raid systemen etc.

Support/Admin Tools Daemon Tools, PC Anywhere (LAN en ISDN), Zero Admin (Novell),VNC, Remotely Anywhere Enterprise(server and workstation), Windows Remote Desktop, Windows Terminal services(remote admin mode), Wise & Marimba, HP Jet-admin tools

Netwerk Toepassingen Wireless Technologies: Wireless LAN (IEEE 802.11), Wireless PAN (Bluetooth)
Mobile Technologies: GSM, GPRS, UMTS , ETHER PACKET RADIO
Network Protocols: TCP/IP - IPX/SPX (Novell) - DLC (HP Printing)
Internet/Network Connectivity : Analoog telefoon, ADSL, ISDN, SDSL,ETHERNET,TOKENRING

Other Connectivity Rumba (Mainframe) Clients, Exceed (Unix) Sessions, Telnet, Bluetooth Dialup.

E-Mail related Microsoft Outlook 97-2003,CCnote, Lotus Notes 5 & 6, Microsoft Exchange Server


November 2005 - Maart 2006 DELL B.V. Enterprise Agent

Technical support van Servers,Storagesolutions en netwerk apparatuur. Het oplossen en loggen van storingen op apparatuur van DELL. Klanten assisteren bij het vaststellen van de storing en het zo snel mogelijk herstellen van de productiviteit op basis van de geldende onderhoud/servicecontracten.

Juli 2005 - November 2005 Betaalbarecomputerreparaties.nl Field Engineer

Betaalbarecomputerreparatie.nl is een website waar je als particulier of klein kantoor je computer probleem kunt melden, zei zoeken dan een monteur in dezelfde regio die contact opneemt met de klant en dan het probleem oplost. Dit kan van alles zijn Wireless Lan, ADSL of virussen van A tot Z.

Mei 2003 - November 2005 PC 1-1-2 ICT SERVICES Netwerk/Systeembeheer/Allround

PC 1-1-2 is een kleine onderneming die bijna het hele ICT beheer uit handen neemt van kleine ondernemers,stichtingen en kleine medische centrums. In dit bedrijf heb ik echt van alles gedaan. Van het aansluiten van een kant en klare pc, tot het opzetten complete netwerkjes met server en daarbij adsl/active directory/users/email/firewalls enz. Advies geven aan klanten, oplossingen zoeken. Administratieve taken, factureren en het contact met de klant onderhouden. Ik hield mij voornamelijk bezig met het aanleggen van netwerken en het beheren van servers , eventueel remote.


Project description
De periode van 2000-2002 ben ik in dienst geweest van Syntegra en werk ik aan onderstaand
aan onderstaande opdrachtgevers gedetacheerd.

Juli 2002 - Oktober 2002 Heineken (Zoeterwoude) Tester/Procedure schrijver

Deze opdracht staat los van de vorige opdracht bij Heineken, dit keer diende er procedures geschreven te worden met richtlijnen waarin stond hoe de software ge´nstalleerd diende te worden en welke omgevingsvariabelen invloed hadden op het functioneren. Dit was een handvat voor de mensen die packages moesten schrijven voor gedistribueerde software installaties d.m.v. sms. De hele migratie had grote vertragingen opgelopen omdat het aantal applicaties veel groter was dan verwacht.

Maart 2002 - Juli 2002 Heineken (Zoeterwoude) Packager/Tester/User Admin

Bij Heineken waren ze druk bezig om de oude IT omgeving te migreren naar een landelijke windows 2000 omgeving, In deze omgeving warden de applicaties automatisch ge´nstalleerd doormiddel van sms. Er waren binnen de origanisatie grote hoeveelheden applicaties en deze werden allemaal getest en gepackaged als dit mogelijk was voor intergratie in de nieuwe omgeving(Hiervoor werden MSI scripts gemaakt d.m.v. capturing met Wise Package Studio).

Mei 2001 - Juli 2001 Postbank N. V. Network & User administration

Dit was een opdracht van korte duur in de vakantie periode waar er tijdelijke capaciteit tekorten waren, aanmaken van nieuwe gebruikers of email adressen. Het aanpassen van rechten op verzoek, en het oplossen van problemen waar de oorzaak waarschijnlijk een rechten kwestie was.

Maart 2001 - Mei 2001 ING Facility Management Werkplekondersteuning/Problem Solver

Na mijn dienst als Call Agent, was er de mogelijkheid om werkplekondersteuning te doen. Calls die niet via de telefoon opgelost konden worden werden doorgezet naar ons. Je ging dan langs om de te kijken of dit op locatie wel mogelijk was. Verder werd je dienst afgewisseld met een aantal dagdelen problem solven, dit hield in dat je met de netwerk, systeembeheerders en beleidsbepalers ging kijken of vaak terugkomende problemen niet structureel op te lossen waren eventueel workarounds voorleggen. (novell omgeving i.c.m. windows 2000/nt). In deze periode is het mailsysteem van lotus (ccnote) overgaan op exchange en outlook, hier heeft ook iedereen aan meegwerkt. Doormiddel van het testen,aanmaken van users, instellen van rechten enz.

Januari 2001 - Maart 2001 ING Facility Management Call Agent

Helpdesk functie, volgens itil richtlijnen. Registreren,Oplossen,Doorzetten, Bewaken , Contact onderhoudenmet 3e partijen. (novell omgeving i.c.m. windows 2000/nt).

November 2000 - Januari 2001 ABN AMRO Bank N.V. Werkplekondersteuner/User Admin
Na mijn functie als Call Agent ben ik verder gegaan als werkplekondersteuner, dit hield in op locatie in het gebouw
Problemen proberen op te lossen als dit telefonisch niet mogelijk was, deze helpdesk was ook grotendeels volgens ITIL richtlijnen
ingericht.
Augustus 2000 - November 2000 ABN AMRO Bank N.V. Call Agent/User Admin

Helpdesk functie, volgens itil richtlijnen. Registreren,Oplossen,Doorzetten, Bewaken , Contact onderhouden met 3e partijen.
(nt 4.0 omgeving LISA).

April 1999 - November 2000 Sykes Enterprises (Amsterdam) TECHNICAL Mentor

Na een periode als Call Agent, had ik de nodige kennis en ervaring om deze effectief over te dragen aan anderen.Voor Chello, Onder deze taak viel o.a.: ondersteuning bieden als de agents vragen hadden, helpen bij het maken van het rooster. Input geven aan de supervisors. Agents aanspreken en sturen in hun gedrag en motiveren voor het behalen van de targets.


Februari 1998 - April 1999 Sykes Enterprises (Amsterdam) Call Agent

Sykes is een call-center waar je als bedrijf capaciteit kunt inhuren, Voor diverse accounts heb ik deze rol vervuld. Gateway(computers en laptops),Dymo(labelprinters),Noknok(INBEL internet),Chello(Kabel internet). Bij alle accounts stond zelfstandig de problemen registreren en oplossen voorop.

November 1996 - Maart 1998 PC EXPRESS (Amsterdam) Medewerker Technische Dienst

Dit was eigenlijk mijn eerste echte baan in de IT , in een computerwinkel. Ik moest pc's assembleren,problemen oplossen van computers die gebracht werden door klanten. En later kreeg ik wat meer verantwoordelijkheid, verkopen , klanten telefonisch te woord staan. En licht administratief werk.


Persoonlijke eigenschappen

Vanaf mijn jongere jaren ben ik ge´nteresseerd in computers alles eromheen, vanaf 1996 was ik voor het eerst werkzaam in deze branche. In de meeste gevallen kan ik zeer goed met mensen overweg, Ik heb dan ook een multiculturele instelling en sta open voor ieder zijn mening. Verder ben ik erg spontaan en flexibel(geen 9 tot 5 en ook qua kennis en werkterrein). Wat ik erg belangrijk vind is dat ik mij verder kan ontwikkelen, anders ik heb ik het gevoel dat ik stilsta. Zelfstandig werken kan ik prima, maar ook in groepsverband of als leider/begeleider voel ik me thuis.

Overige hobby's/vaardigheden

Fotograferen is een grote hobby en dit doe ik dan ook graag in de tijd dat ik niet met ICT bezig ben, als freelance reporter voor www.fashionscene.nl maak ik fotoreportages van mode evenementen of mode getinte feesten, en af en toe schrijf ik er ook een tekst of vragenlijstje bij. Ik maak allerlei foto's zo zijn er ook een aantal op de nieuws website nu.nl gepubliceerd.

Om in conditie te blijven ga ik af en toe hardlopen en doe zo nu en dan mee aan een evenement mee (kika,damloopů).